Catàleg d’activitats de suport a la funció educativa de les famílies de la Diputació de Barcelona 2015-2016

Els tallers 2015-2016: Hi ha pares i mares perfectes?: Com ser un bon guia per als nostres fills i filles

Aquest és el quart any que impartim aquesta formació per a pares i mares. En els tallers hem conegut i acompanyat molts pares i mares, interessats en l’educació dels fills i filles, i sovint angoixats per la creença de no saber educar-los. I surten, la majoria de vegades, més alleujats i, sobretot, més amorosos, que és del que es tracta.

Us animem a conèixer una altra manera d’educar, des del retrobament de la pròpia capacitat amorosa. Nosaltres, com a  terapeutes i coachs, us hi acompanyem!

Aquest curs 2015-2016, els municipis següents ens han triat per impartir la formació a les seves famílies (de setembre a desembre de 2015): Centelles, Fonollosa, Montgat, Montornès del Vallès, Olesa de Montserrat, Sant Adrià del Besòs, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Torelló i Santa Eugènia de Berga.

De gener a juny de 2016, la impartirem a Canyelles, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, les Masies de Voltregà, Matadepera, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Esteve Sesrovires, Caldes d’Estrac, Santpedor, Teià, l’Espunyola i Pacs del Penedès.

Aquests cursos i activitats s’ofereixen a tots els ajuntaments de la demarcació de Barcelona, que al seu torn en fan difusió al seu municipi. Per tant, si hi ha alguna persona interessada en aquesta formació, us podeu adreçar al vostre ajuntament.

Podeu consultar la fitxa informativa de la formació en aquest enllaç: Diputació de Barcelona: Eduquem en família.

Una mica d’història

Al novembre del 2011 vam presentar a la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona el curs “Hi ha pares i mares perfectes? Com ser uns bons guies per als nostres fills”.

Després de reunir-nos amb el responsable de Gerència i de diverses trameses de documentació, la Diputació de Barcelona l’ha inclòs dins del catàleg d’activitats de suport a la funció educativa de les famílies, durant el curs 2012-2013.

El curs 2013-2014, la Diputació ens va tornar a renovar la confiança, i es va impartir la formació a 15 municipis de Barcelona: Abrera, Calldetenes, Casserres, Lluçà, Matadepera, Muntanyola, la Pobla de Claramunt, Polinyà, Sant Adrià de Besòs, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Cugat del Vallès, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Julià de Vilatorta, Viladecans i Viladecavalls.

En el curs 2014-2015, vam impartir la formació en altres municipis de la demarcació: Balsareny, Carme, Lluçà, Navàs, el Pont de Vilomara i Rocafort, Rubió, Sant Fost de Campsentelles, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Martí de Centelles, Sant Quirze del Vallès, Santa Maria d’Oló, Seva, Terrassa i Vilanova del Vallès.

Aquest curs 2015-2016, els municipis següents que ens han triat per impartir la formació a les famílies són, de setembre a desembre de 2015: Centelles, Fonollosa, Montgat, Montornès del Vallès, Olesa de Montserrat, Sant Adrià del Besòs, Sant Joan de Vilatorrada, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Torelló i Santa Eugènia de Berga.

De gener a juny de 2016, la impartirem a: Canyelles, Cornellà de Llobregat, Esparreguera, les Masies de Voltregà, Matadepera, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Esteve Sesrovires, Caldes d’Estrac, Santpedor, Teià, l’Espunyola i Pacs del Penedès.

Aquests cursos i activitats s’ofereixen a tots els ajuntaments de la demarcació de Barcelona, que al seu torn en fan difusió al seu municipi. Per tant, si hi ha alguna persona interessada en aquesta formació, us podeu adreçar al vostre ajuntament.

Podeu consultar la fitxa informativa de la formació en aquest enllaç: Diputació de Barcelona: Eduquem en família.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s